Doorgedraaid is een full-service ontwerp en decor bedrijf voor zowel evenementen als permanente bouwwerken en installaties. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn we een hecht team van ontwerpers, decorbouwers, producenten en techneuten.

We beschikken over een ontwerpstudio en een hout en staal werkplaats. Daarnaast hebben we een flinke collectie aan modulaire decors ontwikkeld, waar volledige werelden mee kunnen worden gecreëerd.

Ontzorgen zit ons in het bloed en we denken graag mee in het totaalplaatje. Zo werken wij nauw samen met verschillende vak-professionals en leveranciers, om de meest uitdagende ideeën tot uitvoer te brengen. Hierin nemen wij de rol aan van creatieve aannemer zodat niets aan het toeval wordt overgelaten.

Geïnteresseerd geraakt? Zie onderstaand een opsomming van de mogelijkheden. Bij vragen zijn we bereikbaar op +31 (0)71 888 9256

Decorbouw

Doorgedraaid beschikt over een grote werkplaats uitgerust met moderne machines voor zowel hout als staal bewerking.

Lees meer

Ontwerp

Doorgedraaid beschikt over een studio met meerdere ontwerpers en hightech apparatuur.

Lees meer

Merkactivatie

Jouw merk onvergetelijk positioneren op een publieksevenement? Vraag ons om een activatie te ontwikkelen.

Lees meer

Decorverhuur

Ontwerp je eigen festival area met Doorgedraaid Rentals.

Lees meer

Lichtinstallaties

Alles wat zichtbaar is, begint bij licht. Wij bedenken, ontwerpen en bouwen verlichting die perfect past bij het concept. Hierdoor zijn wij in staat om de zichtbaarheid van elke gebeurtenis in het juiste licht te stellen.

Lees meer

Productie

Geen goed lopende zaak zonder een strakke productie.

Lees meer