Lichtinstallaties

Alles wat zichtbaar is, begint bij licht.

Wij bedenken, ontwerpen en bouwen verlichting die perfect past bij het concept. Hierdoor zijn wij in staat om de zichtbaarheid van elke gebeurtenis in het juiste licht te stellen.

Wij zijn jouw verlichting. Hieronder een selectie van onze hot items. Of je gaat direct naar onze verhuurpagina.

Hexagobo's

De nieuwste krachtpatsers uit de keuken van Doorgedraaid! Deze vette lichtunits zijn afzonderlijk al ware eyecatchers. Wil je echt een overweldigend effect creëren? Koppel dan meerdere hexagobos aan elkaar in welke vorm je maar wilt. Het fraaie hexagon design is voorzien van een krachtig RGBW ledpaneel, zowel dmx aanstuurbaar als stand alone. Het frontpaneel is personaliseerbaar zodat je jouw eigen design of logo kunt toevoegen voor een unieke lichtshow. De armaturen zijn koppelbaar waardoor er allerlei vormen gemaakt kunnen worden.

> Meer info

Katjoesja's

Het lijken Russische raketwerpers maar het zijn eigenlijk gewoon hele vette lichtarmaturen. Aan te sturen met warm halogeen licht of RGB Led Strips.

> Meer informatie

Barries

Van oude opslagtonnen hebben we bizarvette lichtunits gemaakt. De noord-Franse schapenboer waar de tonnen vandaan kwamen, wist niet wat hij zag. Oordeel zelf! Creëer met de Barries je eigen lichtshows en geef je feest of festival een unieke uitstraling!

> Meer informatie

Black Pixel Bars

De Black Pixel Bar P38 Led lampen zijn ideaal als verlichting op verschillende objecten. Stel je eigen lichtshow in en het feest kan beginnen! Beschikbaar in delen van 1 meter en 2 meter.

> Meer informatie

Lampionnen

Niets is sfeervoller dan onze doorgedraaide lampionnen met gloeilicht. Sluit ze vervolgens aan op je lichttafel en creëer je eigen onconventionele lichtshow! Op verschillende manieren te combineren en in verschillende kleuren te huur.

> Meer informatie

Rising Star

Deze Ster heeft 81 stralen van RGBW ledjes en is een eyecatcher van jewelste. Sluit hem aan op je lichttafel en troef hiermee de spiegelbol en de movingheads af.

> Meer informatie

Tonnies

Onze Tonnies zijn industriële RGBW lampen en aan te sluiten met dmx. Geen oogverblindende felle beams maar wel sfeervol decorlicht in een gruwelijk armatuur.

> Meer informatie

Nieuwsgierig geworden?

Wij gaan graag met jou in zee om jouw evenement tot een groot succes te maken. Bel ons gerust of laat hieronder even je gegevens achter. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!