Soenda Festival

Concept, ontwerp, productie en opbouw. We doen het allemaal!

Grote kans dat menig house en techno-liefhebber op Soenda Festival onze ontwerp en bouw skills heeft mogen ervaren. Jaar in, jaar uit, hebben wij als trouwe partner stagedesign en terrein deco verzorgd. Een perfect voorbeeld waar wij het concept bedenken, vertalen naar ontwerp, alles in onze werkplaats produceren en vervolgens op locatie opbouwen. Niet voor niets noemen wij onszelf Sfeeringenieurs!

Samenwerken wordt samensmelten

Soenda is een concept van Elevation Events. Door een prettige samenwerking en onze kracht hebben wij ook voor andere concepten prachtige stages gebouwd. Denk aan 18 HRS festival en Smeerboel festival. Ons bestaan is een festival en dat stralen wij graag uit, met succes!

"Waar mensen beleven, genieten en onvergetelijke herinneringen maken"

Van creatie naar beleving

Stagedesign niet op basis van standaardartikelen, maar eigen creaties die wij aansluiten op het concept van jouw evenement en zo een meerwaarde te creëren. Door jaren ervaring, onze creatieve geest en passie, creëren wij ontwerpen in 2D, 3D of zelfs in VR. Door regelmatig te schakelen weet Soenda precies waar ze aan toe zijn en werken we toe naar een subliem eindresultaat. Waar de Soenda festivalbezoekers genieten, beleven en waardevolle herinneringen maken.

Wij maken jouw festival!

Naast het bouwen van waanzinnige decors heeft de crew van Doorgedraaid jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen. Wij zijn de ideale partner voor zowel bedrijven als particulieren die een kant-en-klaar evenement willen organiseren maar hier zelf niet de tijd en de know-how voor hebben. Niet alleen zorgen wij dat alles tot in de puntjes goed geregeld is, we zorgen er ook nog eens voor dat alles er te gek uit ziet.

Nieuwsgierig geworden?

Wij gaan graag met jou in zee om jouw evenement tot een groot succes te maken. Bel ons gerust of laat hieronder even je gegevens achter. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!