Red Bull F1 Bar Zandvoort

Het zal bijna niemand ontgaan zijn dat dit jaar de Formule 1 eindelijk weer in Nederland plaats vond. Voor Red Bull Nederland hebben wij een cocktailbar gebouwd met als thema de pitbox van Max Verstappen. Als resultaat: een ware pitlane bar in Red Bull Racing stijl, unieke ‘kroonluchter’, smartscreens en de Red Bull cocktail bar. Met ‘onze Max’ op nummer 1 en het eindresultaat van onze bar zijn wij dubbel zo trots. 🏁🏎💨

Pitlane kroonluchter

De Red Bull bar geeft het gevoel van een F1 pitbox met een speciaal voor Red Bull ontworpen ‘kroonluchter’. Op smart geschakelde led-screens werden bezoekers onder het genot van een Red Bull drankje verwend met videocontent van het Red Bull F1 Racing team.

Smart screens voor een optimale beleving

Het frame is op maat gemaakt en vervolgens afgewerkt met vinyl. Smart screens zijn op de wanden bevestigd waar bezoekers vanaf bijpassende pitkruks de highlights konden bekijken van het raceweekend.

"Wij laten bezoekers jouw merk beleven."

Nieuwsgierig geworden?

Wij gaan graag met jou in zee om jouw evenement tot een groot succes te maken. Bel ons gerust of laat hieronder even je gegevens achter. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!