Amsterdamse Winterparadijs


Als klap op de vuurpijl sloten wij 2023 af met een mega toffe klus op Het Amsterdamse Winterparadijs.

In opdracht van 4PM en Unlimited Productions draaiden we hier maar liefst 4 producties. Onder andere de Almhut, Magere brug en de Woezel & Pip tovertuin kwam uit de creatieve koker van Doorgedraaid. Op naar het nieuwe jaar!

Almh├╝tte

Deze enorme facade werd in slechts twee weken ontworpen en gebouwd, maar sprong daarom niet minder in het oog!

De gehele constructie bestaat uit douglas kolommen en liggers en zodanig ontworpen dat deze makkelijk te demonteren zijn. Zo kan de Almhut makkelijk meerdere keren op- en afgebouwd worden.

Stay tuned waar je deze binnenkort weer kan bewonderen!

Magere brug


Tijdens de winterparade mocht deze romantische brug uiteraard niet missen. Maar hoe maak je een replica brug die niet bij het minste en geringste in stort?

In samenwerking met Faas en Iterson constructeurs hebben wij deze brug zodanig gebouwd, dat deze tegen weer en wind bestand is, maar iets makkelijker in de vrachtwagen past dan het origineel ;)

Woezel & Pip tovertuinNa het succes van vorig jaar, werd ook dit jaar weer de Tovertuin van Woezel en Pip opgebouwd. Kinderen hadden de mogelijkheid om zelf door deze betoverende attractie te wandelen en zo de magische sfeer van de Tovertuin te beleven.