Decor - interieur - standbouw


Met een proffesionele werkplaats en een creatieve ontwerp studio zijn wij in staat om iedere plek in te richten tot een sfeer en stijlvolle ruimte. Wij hebben een verscheidenheid aan disciplines in huis, van decorbouw tot interieur, standbouw en studioinrichting. Wij verzorgen het proces van A tot Z.

Stijlvol interieur

Op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw cafe, restaurant of kantoor? Geen standaard interieur maar stijlvolle out of the box ontwerpen is waar wij voor komen opdagen. We maken graag gebruik van duurzame ruwe houtproducten. Het ontwerpen doen we samen. Eerst zullen we een afspraak inplannen om de wensen van de klant door te nemen. Wij vragen daarvoor of u al sfeerbeelden kunt verzamelen of een moodboards kunt maken. Ook het budget wordt bepaald zodat we daar al rekening mee kunnen houden. Bent u bereid om ons uit te dagen?

CNC frezen

Met de nieuwste digitale ontwikkelingen worden de mogelijkheden steeds groter. Wij werken nauw samen met een partner op het gebied van cnc frezen van hout. Op die manier kunnen we hout op een betaalbare en snelle manier bewerken. En door het gebruik van een CNC freesmachine wordt het werk bovendien tot op de millimeter nauwkeurig. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij gebruiken de technieken dan ook graag voor het ingraveren van hout.

Benieuwd wat we voor jou kunnen CNC frezen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Experimenteren met prints

Ook een bewerkt logo geprint op hout? Of een combinatie tussen geprint hout of doek? Een lichtbak? Wij verzorgen het voor u. We experimenteren graag met verschillende materialen in combinatie met prints. Zo kunt u op een betaalbare en opvallende manier uw huisstijl of boodschap branden. Zowel voor indoor als outdoor kunnen wij een breed scala aan materialen leveren. Denk aan banners, vlaggen, geprinte logo’s of lichtbakken. Wij bedenken graag nieuwe en opvallende oplossingen voor het stylen van merkactivaties, citybranding of beurzen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Nieuwsgierig geworden?

Wij gaan graag met jou in zee om jouw evenement tot een groot succes te maken. Bel ons gerust of laat hieronder even je gegevens achter. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!