Merkactivatie Lipton

Wij maken opmerkelijke merkactivaties waar de doelgroep niet omheen kan. Zo ook voor Lipton.

Via Connecting People wonnen wij de pitch om vervolgens met onze verschillende disciplines Lipton als merk (audio)visueel en interactief onder de aandacht te brengen. In een volledig bij de ervaring passende omgeving wordt de bezoeker op een aangename wijze geprikkeld. Zo beleeft jouw doelgroep een mooie ervaring met jouw merk. Zo bedachten en creëerden wij voor Lipton Ice Tea "Lipton Brightside Park".

Merkactivatie geeft een doeltreffende meerwaarde aan jouw merk! Voor Lipton hebben wij een manier bedacht om bezoekers deze meerwaarde te beleven tijdens Solar Festival. Door een eigen stage te creëren waande bezoekers zich eventjes in een zomers vrolijk parkje waar dorstige bezoekers konden genieten van heerlijke muziek en een vers bereide Lipton Ice Tea.
Even pauze van het dansen? Test je flexibiliteit op het mega twister veld of leg je festival moment samen op een selfie met je festival maatje vast terwijl je in de duo schommel van het zonnetje geniet!

Nieuwsgierig geworden?

Wij gaan graag met jou in zee om jouw evenement tot een groot succes te maken. Bel ons gerust of laat hieronder even je gegevens achter. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!