Ontwerp en bouw van tuintimmerwerken

Door jarenlange ervaring in festival- en eventdesign hebben wij veel expertise opgedaan in het creëren van een fijne omgeving. Ons esthetisch hart verlangt naar opdrachten met een minder vluchtig karakter en daarom richten we ons nu ook op het ontwerpen en bouwen van tuinobjecten en buitenruimtes. Geen timmerwerk is gek genoeg. Ons motto: Wij brengen het festival naar jouw huis.

Vakmanschap en creativiteit

Door jarenlang aan ervaring in festivals en evenementen hebben wij geleerd hoe je van een lege plek en levendige ruimte creëert. Wij houden van uitdagingen, geen project is gek genoeg. Bent u op zoek naar een bijzonder tuinverblijf, pergola of vlonder? Wij bedenken, ontwerpen en bouwen het voor u. Wij hebben zeer ervaren timmerlui in huis die voor u zowel een mooi bouwwerk als een feestje komen bouwen.

Sfeervol 3d tuinontwerp


Het plannen van een tuin is leuk maar het kans soms lastig zijn om goed in te beelden hoe het er uit komt te zien. Wij kunnen daar bij helpen. Een een goed visueel ontwerp helpt de klant in te zien hoe de tuin zich zal vormen.

Onze ontwerper komt langs op locatie om met de klant de wensen door te nemen. Vaak spreken we van te voren af of de klant al wat ideeën of een moodboard kan aanleveren. Dit is leuk omdat we zo samen met de klant tot een definitief ontwerp kunnen komen. Het budget wordt ook van te voren bepaald. Wij zijn gewend om met een budget te werken, en naar een budget toe te werken.