Next level project visualisatie

Het ontwerp van jouw festival of corporate evenement beleven voordat er nog maar één schroef is aangeraakt? Met Doorgedraaid realiseren wij het ontwerp in een levendige 3D wereld. Zo heb jij een beter beeld van het ontwerp en is het makkelijker om in een vroeg stadium aanpassingen te doen. Daarnaast dé manier om op indrukwekkende wijze klanten, relaties of stakeholders te overtuigen van een geweldig ontwerp!

Waarom een ontwerp in een 3D wereld?

Ziet er vet uit natuurlijk, maar waar is dit nu eigenlijk voor in te zetten?

Vooral bij grotere projecten heeft het bekijken van een ontwerp in een 3D gerenderde wereld heel veel voordelen. Door in vogelvlucht rond het ontwerp te 'vliegen' krijg je een beter beeld van de verhoudingen met de omgeving, de omvang van het ontwerp en of het het gewenste effect heeft wanneer het om beleving gaat. Zo kun je een beter besluit nemen over het definitieve ontwerp voordat we de productiefase in gaan. Daarnaast biedt dit voor projecten in het kader van placemaking ofwel gebiedsontwikkeling een uitstekende manier om een ontwerp aan stakeholders te presenteren.

Naast een video kunnen wij ook het ontwerp laten zien met een VR bril. Zo kun je zelf rondkijken en het ontwerp ervaren alsof het al gerealiseerd is.

Ik wil dit ook!

Dat snappen wij! Wij van Doorgedraaid doen dit voor festivals, corporate events, placemaking en zelfs interieurbouw. Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Of het nu een festival, bedrijfsevenement, inspirerende kantoortuin, creatieve beursstand of een indrukwekkend project in de openbare ruimte betreft. Wij heten niet voor niets sfeeringenieurs!

Nieuwsgierig geworden?

Voor project visualisatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een klein project tot een omvangrijke VR beleving. Wij bekijken graag met jou hoe we project visualisatie kunnen inrichten als meewaarde voor jouw project of idee. Bel ons gerust of laat hieronder even je gegevens achter. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!