Bekijk jouw ontwerp in VR!

Het ontwerp van jouw festival of corporate evenement beleven voordat er nog maar één schroef is aangeraakt? Met Doorgedraaid VR realiseren wij het ontwerp in een levendige 3D wereld. Zo heb jij een beter beeld van het ontwerp en is het makkelijker om in een vroeg stadium aanpassingen te doen.

Waarom een ontwerp in een 3D wereld?

Ziet er vet uit natuurlijk, maar waar is dit nu eigenlijk voor in te zetten?

Vooral bij grotere projecten heeft het bekijken van een ontwerp in een 3D gerenderde wereld heel veel voordelen. Door in vogelvlucht rond het ontwerp te 'vliegen' krijg je een beter beeld van de verhoudingen met de omgeving, de omvang van het ontwerp en of het het gewenste effect heeft wanneer het om beleving gaat. Zo kun je een beter besluit nemen over het definitieve ontwerp voordat we de productie fase in gaan. Daarnaast biedt dit voor projecten in het kader van placemaking ofwel gebiedsontwikkeling een uitstekende manier om een ontwerp aan stakeholders te presenteren.

Naast een video kunnen wij ook het ontwerp laten zien met een VR bril. Zo kun je zelf rond kijken en het ontwerp ervaren alsof het al gerealiseerd is.

Ik wil dit ook!

Dat snappen wij! Wij van Doorgedraaid doen dit voor festivals, corporate events, placemaking en zelfs interieurbouw. Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Of het nu een festival, bedrijfsevenement, inspirerende kantoortuin, creative beursstand of een indrukwekkend project in de openbare ruimte betreft. Wij heten niet voor niets sfeeringenieurs!

Nieuwsgierig geworden?

Wij gaan graag met jou in zee om jouw evenement tot een groot succes te maken. Bel ons gerust of laat hieronder even je gegevens achter. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!