Festivals

Verwekt in de kroeg, opgegroeid op de carnaval en volwassen geworden op de vele festivals. Ons bestaan is een festival en dat stralen wij graag uit. Het brengen van sfeer is onze plicht en zit in ons DNA. Wij bedenken een concept en hebben de know-how om het van begin tot eind tot uitvoering te brengen - alleen of samen met onze partners. Zo kunnen wij snel de juiste groep mensen samenbrengen om elk idee te realiseren.


Podium en decor

Onze stagedesigns zijn niet gebaseerd op standaardartikelen van de plank, maar op eigen creaties die perfect zijn afgestemd op het concept. Deze ontwerpen brengen wij vervolgens ook tot leven. Wil je iets zien, of wil je iets ervaren? Dat is de vraag waarop onze 360-graden-visie het antwoord biedt. Wij kiezen voor het laatste. Wij willen de bezoeker onderdompelen in een ervaring uit onverwachte hoek. Wij maken een 2D of 3D stagedesign zodat vooraf het uiteindelijke beeld bepaald kan worden. Naast het ontwerpen hebben we een team klaar staan aan ervaren podiumbouwers, decorbouwers, riggers en lichtontwerpers.

Concept en productie


Naast het bouwen van waanzinnige decors heeft de crew van Doorgedraaid jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen. Wij zijn de ideale partner voor zowel bedrijven als particulieren die een kant-en-klaar evenement willen organiseren maar hier zelf niet de tijd en de know-how voor hebben. Niet alleen zorgen wij dat alles tot in de puntjes goed geregeld is, we zorgen er ook nog eens voor dat alles er te gek uit ziet.


Nieuwsgierig geworden?

Wij gaan graag met jou in zee om jouw evenement tot een groot succes te maken. Bel ons gerust of laat hieronder even je gegevens achter. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!