Project visualisatie

De Leidse Maresingel

De historische binnenstad van Leiden wordt omringd door een schakel van prachtige Leidse singels waarbij de Maresingel het grootste gedeelte vormt van de noordelijke zoom. De dam die in deze singel ligt belemmert de doorgang van boten waardoor een ‘compleet rondje’ singels niet mogelijk is. In deze visualisatie laten wij zien hoe de Maresingel erbij ligt als de dam plaats maakt voor een brug voor fietsers en voetgangers en zo de verbinding maakt tussen Leiden Noord en de binnenstad. Ook geven we een impressie van het prachtige Energiepark.

Grenzend aan de oude energiecentrale (Lichtfabriek) met 80 meter hoge schoorsteen ligt daar ook een uitgebreid deel van het Singelpark. Dé uitgesproken plek om elkaar te ontmoeten, welke seizoen dan ook. Lekker lunchen in het park, knusse culturele evenementen, of wat zonnestralen vangen tijdens de pauze. Het Singelpark leeft.

Doorgedraaid Projectvisualisatie. Wij vormen een grof idee tot krachtige belevenis.

Nieuwsgierig geworden?

Voor project visualisatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een klein project tot een omvangrijke VR beleving. Wij bekijken graag met jou hoe we project visualisatie kunnen inrichten als meewaarde voor jouw project of idee. Bel ons gerust of laat hieronder even je gegevens achter. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!