Corporate Online Events

Een jaaropening, Kerstborrel (inclusief karaoke), personeelsbingo, [jouw bedrijf]'s Got Talent, jaarcijfers presenteren aan al je werknemers of aandeelhouders of verschillende afdelingen met elkaar kennis laten maken middels presentaties; dit zijn slechts een paar voorbeelden van interne evenementen die je die je de komende tijd waarschijnlijk online zal moeten organiseren.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog een tal aan externe evenementen die voor jouw organisatie op de planning kunnen staan. Denk aan recruitment-dagen, congressen, awardshows of een educatief programma voor derden (i.e. lezingen en workshops).

Doorgedraaid weet overal een mouw aan te passen. Samen met onze vakkundige partners zorgen we ervoor dat ieder corporate online event van A tot Z staat als een huis. Niks ziet er nog saai uit in een Doorgedraaid studio. We kunnen een gepersonaliseerd, kleurrijk decor zowel op locatie als in onze gemakkelijk te bereiken multi-studio loods opbouwen. Ook de techniek en alle digitale zaken (zoals een online platform) nemen wij voor onze rekening.

Neem voor meer informatie contact op met Cas.